rawrr
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF TWITTER FACEBOOK BLOGSKIN +FOLLOW
Owner


Hi ! Selamat Datang . Nak exchange links boleh tinggalkan di kotak cbox !


Chatbox


Family



Wishlist !!

sekolah rendah
sekolah menengah
Universiti
Berkerjaya

D' Credits
♥♥♥♥♥
Top 10 Blog Paling Ramai 'Followers' Di Malaysia
Tuesday, 16 September 2014 • 09:37 • 0 comments
Entri kali ni aku akan senaraikan Top 10 Blog Paling Ramai 'Followers' Di Malaysia . Perhatian !!! Followers yg dinyatakan mungkin bertambah dari masa ke semasa . Tekan sini



1. Lyssa Faizureen (59 915 followers)

Lyssa ni tak sombong walaupun followers berpuluh ribu . Sesiapa yang nak tau macam-macam tutorial pasal blog boleh lah singgah blog Lyssa . Banyak tutorial kat sana .



2. Fatin Liyana (56 441 followers)

Orangnya cantik . Sekali entri update , ramai yang baca walaupun panjang entri yang dia tulis . Fatin Liyana orang yang ada 'natural beauty' . Itulah daya tarikan utama orang dok follow blog dia.


3. Hanis Zalikha (46526 followers)

Blogger->Model->Pengacara->Pelakon . Hanis seorang blogger yang serba boleh . Aku tak pernah tengok dia berlakon tapi aku selalu tengok 'Mad Markets' .



p/s : cakap-cakap pasal followers , pembaca ni follow lah blog aku yang tak seberapa ni ye ? mana tau lepasni aku pulak yang tersenarai kat atas tu .



• FUTURE