rawrr
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF TWITTER FACEBOOK BLOGSKIN +FOLLOW
Owner


Hi ! Selamat Datang . Nak exchange links boleh tinggalkan di kotak cbox !


Chatbox


Family



Wishlist !!

sekolah rendah
sekolah menengah
Universiti
Berkerjaya

D' Credits
♥♥♥♥♥
Tanggungjawab Seorang Blogger
Friday, 17 October 2014 • 07:52 • 0 comments
Uishh dah lama tak update entri kan ? Jadi aku nak COMEBACK ni . Hahah . Sekarang ni aku tengah busy study (lah sangatt) sebab nak jawab exam 20/10 ni . Haishh ! So , nampaknya aku akan menghilangkan diri sekali lagi untuk tempoh yang lagi lama daripada dulu . Huhuhu , I'll miss you keyboard , laptop .


So sebelum aku *poof* a.k.a hilang dari sini . Meh aku nak share tanggungjawab bloggers . Harap-2 benda yang aku nak share ni bagi manfaat kat pembaca sekalian .


First , jangan lah buka aib orang . Ish3 aku benci betul orang yang suka buka aib orang ni . Kalau kene batang hidung aku memang aku cari orang tu .

Lepastu , jangan nak jadi KEYBOARD WARRIOR sangat . Erti kata lain kat blog kemain dia maki , caci orang tu . Sampai jumpa depandepan diam 'seribu bahasa' (cehh ada gaya bahasa disitu) .

Thirdly , jangan buat entri pasal sesuatu tanpa usul periksa . Ni kira sama spesies dengan yang first tadi tu
lah . kalau nak post sesuatu , pastikan ada bukti yang sahih jangan pakai tulis je .

Lastly , buatlah entri yang berguna . Cthnya , tips2 ataupun info2 .




PAST • FUTURE