rawrr
ENTRY ABOUT LINKIES STUFF TWITTER FACEBOOK BLOGSKIN +FOLLOW
Owner


Hi ! Selamat Datang . Nak exchange links boleh tinggalkan di kotak cbox !


Chatbox


Family



Wishlist !!

sekolah rendah
sekolah menengah
Universiti
Berkerjaya

D' Credits
♥♥♥♥♥
PT3 is Coming !!!
Friday, 30 January 2015 • 07:10 • 0 comments
Tengok tajuk tu . Haaa ... Dengan bangganya dinyatakan aku akan menduduki peperiksaan PT3 tahun ni . lol hahaha *bangga kejap*


Jadi sekarang ni apa persediaannya ? Haaa meh nak habaq satu2 kat hang .




1) Concentration Dalam Kelas . 
Ok ni benda paling penting kalau nak jawab apa2 exam sekalipun . Bila cikgu mengajar kita kena ... CONCENTRATE !!! Kalau dari dalam kelas bila cikgu mengajar kita dok sebok buat benda lain memang lah x masuk apa2 . Haaa nak2 subject yang tough2 .


2) Tuisyen / Kelas Tambahan dll .
Yang ni pun penting jugak . Kalau kat sekolah aku cikgu ada buat kelas tambahan lepas waktu sekolah jadi takyah susah2 nak tuisyen kat luar . Tapi kalau nak tuisyen kat luar pun aku x halang . Kalau yang x tuisyen sebab masalah kewangan or mak bapak busy takpe belajar kat rumah pun boleh .


3) Niat Nak Belajar .
Benda ni patutnya letak no. 1 tapi takpelah aku letak no. 3 eh . Hahaha . Ok2 dalam hati kita kena niat belajar kerana Allah s.w.t bukannya sebab nak dapat 'A' exam . Bila kita niat belajar kerana Allah s.w.t insyaallah ilmu yang dapat tu berkat . Betul tak ? Hahaha .


Baiklah sampai disini sahaja. Akhir sekali, tuntutlah ilmu sebanyak yang boleh.





PAST • FUTURE